• ddc129dc
    Pelanggan sing seneng saka luwih saka 100 negara
  • 69d9b325
    Luwih saka 13 taun keahlian ing Video & IOT Industry
  • b783d969
    Rasakake dhukungan lan konsultasi global 24 jam
  • edffdb55
    Label pribadi lan layanan konfigurasi khusus
  • LINOVISION

Babagan LINOVISI

Ahli video nirkabel + solusi IoT

Didhisiki ing taun 2007, Linovision bangga nggunakake lan nggawe video nirkabel + produk IoT. Kanthi keahlian ing kamera jaringan AI, portal manajemen cloud IoT, teknologi transmisi nirkabel, sistem tenaga surya, solusi integral kita minangka solusi sing paling kompetitif lan fleksibel ing pasar. Kita uga nawakake dhukungan teknis lan layanan konsultasi sistem 24 jam saka tim ing China lan AS. Ayo gabung bareng kanggo nguatake bisnis sampeyan saiki!

Solusi

Warta Paling Anyar

  • Introducing 2019 New ANPR Camera Powered by Deep Learning Technology

    Ngenalake Kamera ANPR Anyar ...

    15 Jul, 20
    Kategori: Kamera LINO ANPR (Pengenal Plate Otomatis) dirancang kanggo njupuk lan ngenali plat lan banjur integrasi karo piranti lunak NVR, VMS utawa manajemen manajemen parkir ...
  • IP Transmission Solution

    Solusi Transmisi IP

    15 Jul, 20
    Kategori: Sistem transmisi IP LINO nduweni peran penting ing sistem pengawasan video IP, dene mayoritas piranti sing diaktifake TCP / IP. Ana rong tantangan sing paling umum yaiku ...
  • Welcome to Linovision

    Sugeng rawuh ing Linovision

    15 Jul, 20
    Kategori: LINO Sugeng Rawuh! Matur nuwun wis ngunjungi situs web. Ing kene ing LINO, aku pengin sampeyan golek sawetara produk sing menarik, lan sing luwih penting, golek tim sing andal lan profesional sing bisa ...

Lengganan mailing list kanggo nampa informasi babagan pendatang sing anyar