Babagan Linovision

Didhisiki ing taun 2007, Linovision bangga nggunakake lan nggawe video nirkabel + produk IoT.

 

Kanthi keahlian ing kamera jaringan AI, portal manajemen cloud IoT, teknologi transmisi nirkabel, sistem tenaga surya, solusi integral kita minangka solusi sing paling kompetitif lan fleksibel ing pasar.

 

Kita uga nawakake dhukungan teknis lan layanan konsultasi sistem 24 jam saka tim ing China lan AS. Ayo gabung bareng kanggo nguatake bisnis sampeyan saiki!

About LINOVISION

Hubungi Kita

Kanggo Pelanggan Internasional

Email: sales@Linovision.com

Telpon: +86 571 8670 8175

Tambah: No. 181 Wuchang Road, Bangunan 1 Hangzhou City, 310013 China

Kanggo Amerika Utara

Email: sales@hinovision.com

Telpon: +1 469-444-2999

Tambah: 701 E. Plano Parkway Plano, TX 75074 Amerika Serikat