Smart Farms Solution

Titik Nyeri

Strategi tani adhedhasar wektu lan volume nyebabake kakehan sumber daya utawa kekurangan
Kebutuhan tenaga kerja sing gedhe
Sistem ngawasi kabel ngalami kesulitan
ing instalasi lan ngatasi masalah
Badhan jero babagan piranti
kompatibilitas lan skalabilitas

Kit IOT Nirkabel + Kit Sensor

Tantangan banget kanggo nglumpukake data sekitar suhu & asor lan data kelembapan lemah saka peternakan utawa omah kaca, lan menehi tandha cepet babagan kerusakan banyu. Linovision nyedhiyakake solusi sing luwih gampang lan terjangkau, uga pangguna bisa entuk video HD langsung lan ngatur peternakan cerdas kasebut kapan wae. Kit kamera + sensor IOT nirkabel iki kalebu sawetara sensor nirkabel, kamera IOT (kamera HD IP kanthi kontrol I / O) lan IOT Box unik. Kothak IOT iki bisa ngasilake data lan video langsung menyang layar HDMI lokal, uga bisa ngunggah data menyang cloud, saengga pangguna bisa ngawasi kabeh data kasebut kanthi jarak adoh. Sampeyan uga bisa gawe jadwal sawetara rencana otomatisasi kanggo nambah efisiensi.

Topologi

Smart Farms Solution Topology

Ursalink Cloud

Nayota IOT Cloud

  • Persiyapan Cepet & Gampang
  • Ngawasi Jauh
  • Tandha wektu nyata
  • Kontrol Otomatis
farmer

Mupangate


Pengurangan Tenaga Kerja &
Efektivitas Tenaga Kerja

Pengurangan Limbah Sumber Daya

Peningkatan Produksi

Biaya Operasi Diturunake

Tambah Bathi

Dhaptar