• ddc129dc
  Среќни клиенти од повеќе од 100 земји
 • 69d9b325
  Повеќе од 13 години експертиза во индустријата за видео и IOT
 • b783d969
  Уживајте во нашата 24-часовна глобална поддршка и консултации
 • edffdb55
  Услуга за приватно обележување и сопствена конфигурација
 • LINOVISION

За ЛИНОВИЗИЈА

Експерт за безжично видео + IoT решенија

Основана во 2007 година, Linovision се гордее со дизајнирање и производство на производи за безжично видео + IoT. Со експертиза во мрежни фотоапарати за интелигенција, портал за управување со облак IoT, технологии за безжичен пренос, системи за соларна енергија, нашите целосно интегрирани решенија се најконкурентни и најфлексибилни решенија на пазарот. Ние исто така нудиме 24-часовна техничка поддршка и системски консултантски услуги од нашите тимови во Кина и САД. Ајде да се придружиме заедно за да го зајакнеме вашиот бизнис сега!

Решенија

Најнови вести

 • Introducing 2019 New ANPR Camera Powered by Deep Learning Technology

  Ви го претставуваме новиот АНПР Камер за 2019 година ...

  15 јули, 20
  Категории: Фотоапаратот LINO ANPR (автоматско препознавање на регистарски таблички) е дизајниран за снимање и препознавање регистарски таблички и потоа интеграција со паметни NVR, софтвер VMS или систем за управување со паркирање ...
 • IP Transmission Solution

  Решение за пренос на IP

  15 јули, 20
  Категории: Системот за пренос на IP-адреса LINO игра клучна улога во системот за видео надзор со IP, додека повеќето уреди се овозможени со TCP / IP. Постојат два најчести предизвици што многу инс ...
 • Welcome to Linovision

  Добредојдовте на Линовизија

  15 јули, 20
  Категории: ЛИНО Добредојдовте! Ви благодариме што ја посетивте нашата веб-страница. Овде во ЛИНО, би сакал да најдете неколку интересни производи, и што е уште поважно, да најдете сигурен и професионален тим што ќе можете ...

Претплатете се на нашата поштенска листа за да добиете информации за новите пристигнувања