За Линовизија

Основана во 2007 година, Linovision се гордее со дизајнирање и производство на производи за безжично видео + IoT.

 

Со експертиза во мрежни камери за интелигенција, портал за управување со облак IoT, технологии за безжичен пренос, системи за соларна енергија, нашите целосно интегрирани решенија се најконкурентни и најфлексибилни решенија на пазарот.

 

Ние исто така нудиме 24-часовна техничка поддршка и системски консултантски услуги од наши тимови во Кина и САД. Ајде да се придружиме заедно за да го зајакнеме вашиот бизнис сега!

About LINOVISION

Контактирајте не

За меѓународни клиенти

Е-пошта: sales@Linovision.com

Телефон: +86 571 8670 8175

Додај: бр. 181 пат Вучанг, зграда 1 град Хангжу, 310013 Кина

За Северна Америка

Е-пошта: sales@hinovision.com

Телефон: +1 469-444-2999

Додадете: 701 E. Plano Parkway Plano, TX 75074 САД