• ddc129dc
  Klientë të lumtur nga më shumë se 100 vende
 • 69d9b325
  Mbi 13 vjet përvojë në industrinë e videos dhe IOT
 • b783d969
  Gëzoni mbështetjen dhe këshillimin tonë global 24-orësh
 • edffdb55
  Shërbimi i etiketimit privat dhe konfigurimit të personalizuar
 • LINOVISION

Rreth LINOVISION

Ekspert i zgjidhjeve video pa tel + IoT

E themeluar në vitin 2007, Linovision krenohet me krijimin dhe prodhimin e produkteve pa tel video + IoT. Me ekspertizë në kamerat e rrjetit AI, portalin e menaxhimit të reve IoT, teknologjitë e transmetimit pa tel, sistemet e energjisë diellore, zgjidhjet tona plotësisht të integruara janë zgjidhjet më konkurruese dhe fleksibël në treg. Ne gjithashtu ofrojmë 24 orë mbështetje teknike dhe shërbim këshillimi të sistemit nga ekipet tona në Kinë dhe SHBA. Le të bashkohemi së bashku për të fuqizuar biznesin tuaj tani!

Zgjidhjet

Lajmet e fundit

 • Introducing 2019 New ANPR Camera Powered by Deep Learning Technology

  Prezantojmë ANPR Camer të Ri 2019 ...

  15 korrik, 20
  Kategoritë: Kamera LINO ANPR (Njohja e Automatizuar e Pllakave të Numrave) është krijuar për të kapur dhe njohur targën dhe më pas integruar me NVR inteligjent, program kompjuterik VMS ose sistem të menaxhimit të parkimit ...
 • IP Transmission Solution

  Zgjidhja e Transmetimit IP

  15 korrik, 20
  Kategoritë: Sistemi i transmetimit IP LINO luan një rol kritik në sistemin e mbikëqyrjes video IP, ndërsa shumica e pajisjeve janë të aktivizuara TCP / IP. Ka dy sfida më të zakonshme që shumë ins ...
 • Welcome to Linovision

  Mirësevini në Linovision

  15 korrik, 20
  Kategoritë: LINO Mirësevini! Faleminderit për vizitën në faqen tonë të internetit. Këtu në LINO, unë do të doja që ju të gjeni disa produkte interesante, dhe më e rëndësishmja, të gjeni një ekip të besueshëm dhe profesional që mund të ...

Regjistrohuni në listën tonë të postave për të marrë informacion në lidhje me ardhjet e reja