Rreth Linovision

E themeluar në vitin 2007, Linovision krenohet me projektin dhe prodhimin e produkteve pa tel video + IoT.

 

Me ekspertizë në kamerat e rrjetit AI, portalin e menaxhimit të reve IoT, teknologjitë e transmetimit pa tel, sistemet e energjisë diellore, zgjidhjet tona plotësisht të integruara janë zgjidhjet më konkurruese dhe fleksibël në treg.

 

Ne gjithashtu ofrojmë 24 orë mbështetje teknike dhe shërbim këshillimi të sistemit nga ekipet tona në Kinë dhe SHBA. Le të bashkohemi së bashku për të fuqizuar biznesin tuaj tani!

About LINOVISION

Na kontaktoni

Për Konsumatorët Ndërkombëtarë

Email: sales@Linovision.com

Telefoni: +86 571 8670 8175

Shto: Nr. 181 Rruga Wuchang, Ndërtesa 1 Qyteti Hangzhou, 310013 Kinë

Për Amerikën e Veriut

Email: sales@hinovision.com

Telefoni: +1 469-444-2999

Shto: 701 E. Plano Parkway Plano, TX 75074 Shtetet e Bashkuara