Smart Farms Solution

Pikat e Dhimbjes

Strategjia e bujqësisë e bazuar në kohën dhe vëllimin rezulton në tepricë ose pamjaftueshmëri të burimeve
Kërkesë e madhe për fuqi punëtore
Sistemi i monitorimit të telave ka vështirësi
në instalimin dhe zgjidhjen e problemeve
Shqetësim i thellë për pajisjen
përputhshmëria dhe shkallëzimi

Kamera pa tel IOT + Sensorë

Ishte një sfidë e madhe për të mbledhur në kohë reale temperaturën e ambientit dhe lagështinë dhe lagështinë e tokës të dhëna nga fermat ose serat, dhe për të marrë gatishmëri të menjëhershme për dëmtimin e ujit. Linovision ofron një zgjidhje shumë më të lehtë dhe të përballueshme, për më tepër, përdoruesit mund të marrin video drejtpërdrejtë HD dhe të menaxhojnë këtë fermë inteligjente në çdo kohë dhe kudo. Ky komplet i kamerave pa tel IOT + sensorë përfshin disa sensorë pa tel, kamera IOT (kamera HD IP me kontroll I / O) dhe kutinë unike IOT. Kjo kuti IOT mund të nxjerrë të dhëna të drejtpërdrejta dhe video në ekranin lokal HDMI, gjithashtu mund të ngarkojë të dhëna në re, kështu që përdoruesit mund të monitorojnë në kohë reale të gjitha këto të dhëna nga distanca. Alsoshtë gjithashtu e mundur të caktoni disa plane automatizimi për të përmirësuar efikasitetin.

Topologji

Smart Farms Solution Topology

Ursalink Cloud

Re Nayota IOT

  • Konfigurimi i shpejtë dhe i thjeshtë
  • Monitorimi në distancë
  • Paralajmërime në kohë reale
  • Kontrolli automatik
farmer

Përfitimet


Reduktimi i fuqisë punëtore &
Rritja e Efektivitetit të Punës

Reduktimi i Mbetjeve të Burimeve

Përmirësimi i Prodhimit

Ulur Kostot e Operacionit

Rritja e fitimit

Lista kontrolluese