• ddc129dc
    Pelanggan anu bagja ti langkung ti 100 nagara
  • 69d9b325
    Langkung ti 13 taun kaparigelan dina Video & IOT Industry
  • b783d969
    Ngarasakeun dukungan global kami sareng konsultasi 24 jam
  • edffdb55
    Label swasta sareng jasa konfigurasi khusus
  • LINOVISION

Ngeunaan LINOVISI

Ahli pidéo nirkabel + solusi IoT

Diadegkeun dina 2007, Linovision bangga diri dina ngarancang sareng ngadamel produk video nirkabel + IoT. Kalayan keahlian dina kaméra jaringan AI, portal manajemén awan IoT, téknologi transmisi nirkabel, sistem tanaga surya, solusi terpadu kami mangrupikeun solusi anu paling kompetitif sareng fleksibel di pasar. Kami ogé nawiskeun dukungan teknis sareng sistem konsultasi sistem 24 jam ti tim kami di Cina sareng Amérika Serikat. Hayu urang ngiringan nguatkeun usaha anjeun ayeuna!

Solusi na

Warta Terakhir

  • Introducing 2019 New ANPR Camera Powered by Deep Learning Technology

    Ngenalkeun Kamera ANPR Anyar 2019 ...

    15 Jul, 20
    Kategori: Kaméra LINO ANPR (Pangenal Pelat Nomer Otomatis) dirancang pikeun néwak sareng mikawanoh pelat teras ngahijikeun sareng NVR pinter, parangkat lunak VMS atanapi syst manajemén parkir ...
  • IP Transmission Solution

    Solusi Transmisi IP

    15 Jul, 20
    Kategori: Sistem transmisi LINO IP maénkeun peran penting dina sistem panjagaan video IP, sedengkeun seuseueurna alat diaktipkeun ku TCP / IP. Aya dua tantangan anu paling umum anu seueur ...
  • Welcome to Linovision

    Wilujeng sumping di Linovision

    15 Jul, 20
    Kategori: LINO Wilujeng sumping! Hatur nuhun pikeun ngadatangan website urang. Di dieu di LINO, Abdi hoyong anjeun mendakan sababaraha produk anu pikaresepeun, sareng anu langkung penting, milari tim anu dipercaya sareng propésional anu tiasa ...

Ngalanggan milis kami pikeun nampi inpormasi ngeunaan pendatang énggal