Ngeunaan Linovision

Diadegkeun dina 2007, Linovision bangga diri dina ngarancang sareng ngadamel produk video nirkabel + IoT.

 

Kalayan keahlian dina kaméra jaringan AI, portal manajemen awan IoT, téknologi transmisi nirkabel, sistem tanaga surya, solusi terpadu kami mangrupikeun solusi anu paling kompetitif sareng fleksibel di pasar.

 

Kami ogé nawiskeun dukungan teknis sareng sistem konsultasi sistem 24 jam ti tim kami di Cina sareng Amérika Serikat. Hayu urang ngiringan nguatkeun usaha anjeun ayeuna!

About LINOVISION

Taros Kami

Pikeun Palanggan Internasional

Email: sales@Linovision.com

Telepon: +86 571 8670 8175

Tambihkeun: No. 181 Wuchang Road, Gedong 1 Kota Hangzhou, 310013 Cina

Pikeun Amérika Kalér

Email: sales@hinovision.com

Telepon: +1 469-444-2999

Tambihkeun: 701 E. Plano Parkway Plano, TX 75074 Amérika Serikat