Smart Farms Solution

Titik Nyeri

Strategi pertanian dumasar waktos-sareng-volume ngahasilkeun kaleuleuwihan sumberdaya atanapi kacukupan
Syarat tanaga anu hébat
Sistem monitoring kawat ngagaduhan kasusah
dina pamasangan sareng pemecahan masalah
Kahariwang jero ngeunaan alat
kasaluyuan sareng scalability

Kaméra IOT Nirkabel + Kit Sensor

Éta mangrupikeun tantangan anu saé pikeun ngumpulkeun deui suhu sareng kalembaban sareng data lembab taneuh tina kebon atanapi rumah kaca, sareng waspada langsung pikeun karuksakan cai. Linovision nyayogikeun solusi anu langkung gampang sareng terjangkau, malih, pangguna tiasa kéngingkeun pidéo HD langsung sareng ngatur tegalan pinter ieu iraha waé dimana waé. Kit kaméra IOT nirkabel + sensor ieu kalebet sababaraha sénsor nirkabel, kaméra IOT (kaméra HD IP kalayan kontrol I / O) sareng IOT Box unik. Kotak IOT ieu tiasa ngaluarkeun data langsung sareng pidéo kana layar HDMI lokal, éta ogé tiasa unggah data kana awan, janten pangguna tiasa ngawaskeun sadaya data ieu jarak jauh. Tiasa ogé pikeun ngajadwalkeun sababaraha rencana otomatisasi pikeun ningkatkeun efisiensi.

Topologi

Smart Farms Solution Topology

Ursalink Cloud

Nayota IOT Awan

  • Setup Gancang & Gampang
  • Ngawaskeun Jauh
  • Tanda waktos-nyata
  • Kontrol Otomatis
farmer

Mangpaatna


Pangurangan tanaga tanaga &
Éféktivitas Buruh

Ngirangan Runtah Sumber Daya

Paningkatan Produksi

Biaya Operasi Turunkeun

Untung Kanaékan

Daptar pariksa